Ruta “Puig i Cadafalch. Mataró-Argentona”

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Ruta guiada pels diversos edificis que l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch va construir a la seva … Llegir més

Dins dels actes programats en el marc de 2018 Any Europeu del Patrimoni Cultural.   Ruta guiada pels diversos edificis que l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch va construir a la seva ciutat natal, Mataró, i a la població veïna on estiuejava des de la seva infància i on va passar llargues temporades després del seu retorn de l’exili l’any 1942, Argentona. Les principals obres que es visiten a Mataró són el Mercat del Rengle, la botiga La Confianza, la casa Parera i la casa Coll i Regàs. A Argentona, es visiten, entre d’altres, la casa d’estiueig de l’arquitecte, la capella del Sagrament i Can Garí, una joia del modernisme que bé val la pena descobrir.   Cal inscriure-s’hi prèviament.   Consulteu més propostes a Mataró incloses en l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.   #AnyEuropeuPatrimoni

Data inici: 2018-07-07T00:00:00.000
Data fi: 2018-11-03T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/mataro
Lloc de l’esdeveniment: La Riera, 48
Entitat organitzadora: Diferents espais. Punt de trobada: Ajuntament
Link:

Deixa un comentari