Salardú Country Rock Festival

Esdeveniment que presenta una oferta atractiva per a tots els públics. El bloc principal el formen els concerts de música country, amb artistes i grups de gran categoria, que atreuen … Llegir més

Esdeveniment que presenta una oferta atractiva per a tots els públics. El bloc principal el formen els concerts de música country, amb artistes i grups de gran categoria, que atreuen un públic fidel a aquest estil musical importat de Norteamérica que forma part ja de la cultura europea. Si bé al vell continent se celebren molts d’altres festivals de country, el Salardú Country Rock Festival reuneix totes les condicions per ser un dels més atractius: paisatge, infraestructura, gastronomia, història, cultura, ramaderia, etc.   Podeu consultar el programa detallat en aquest enllaç “Country Rock Festival”     #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2019-08-22T00:00:00.000
Data fi: 2019-08-25T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/aran/naut-aran
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Diversos espais del municipi
Link:

Deixa un comentari