Si això és un cavall

Teatre

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   A càrrec de la companyia Sense Boxes.   La història d’un cavall després de ser separat del seu ramat i tancat en un box d’un centre hípic convencional, d’on tan sols surt per fer classe, competir, saltar i donar voltes. El veureu interactuar amb els seus “imaginaris” companys de box, interpretar també l’amo d’aquest negoci decadent, fent-vos una classe de “doma natural”, compartint-vos els seus pensaments, somnis, malsons i els seus records de cavall lliure. En una confessió final, descobrireu “si això és un cavall”.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-07T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/matadepera
Lloc de l’esdeveniment: C. de Pere Aldavert, 4
Entitat organitzadora: Casal de Cultura
Link:

Deixa un comentari