Sitgestiu 2018

La proposta cultural de Museus de Sitges i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges per als mesos de juliol i agost presenta més de 60 activitats agrupades en … Llegir més

La proposta cultural de Museus de Sitges i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges per als mesos de juliol i agost presenta més de 60 activitats agrupades en la doble iniciativa del Sitgestiu: el Cultural (que inclou exposicions, tallers infantils, visites guiades i capvespres de lluna a Maricel) i el Musical (que presenta òpera, jazz i clàssica). El programa comença aquest proper cap de setmana i omplirà l’agenda cultural de Sitges fins a finals d’agost.   El Sitgestiu és un clàssic d

Data inici: 2018-07-01T00:00:00.000
Data fi: 2018-08-31T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/garraf/sitges
Lloc de l’esdeveniment: C. de Fonollar s/n
Entitat organitzadora: Museu del Cau Ferrat / Museu de Maricel
Link:

Deixa un comentari