Trencant el silenci a la Vall del Corb

Música, castells i patrimoni en viu

Els castells de Maldà i de Verdú i el convent de Vallsanta són els escenaris escollits per a aquesta proposta musical que, en aquesta ocasió, arribarà de la mà d’un instrument molt singular i antic, com és l’arpa.   PROGRAMA: · Dissabte 7 de juliol al castell de Maldà – 20 h, visita guiada pel municipi (punt de trobada al castell) – 21 h, concert UN MOON DE LLUNES, a càrrec de Duet Mínim   · Dissabte 14 de juliol al castell de Verdú – 20 h, visita guiada pel municipi (punt de trobada al castell) – 21 h, concert CANÇONS AL FOLK DE LLENYA, a càrrec del Duet Lauzeta   · Dissabte 28 de juliol al convent de Vallsanta (Guimerà) – 18 h, trobada a la plaça Major i visita al museu de Guimerà – 19 h, sortida cap al convent de Santa Maria de Vallsanta – 20 h, concert CANÇONS POPULARS DELS PIRINEUS a càrrec del Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida     #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2018-07-07T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/urgell/malda
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Castell de Maldà
Link:

Deixa un comentari