Tufff!

Espectacle infantil

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   A càrrec de la companyia Engruna Teatre.   Tres caganers arriben carregats amb un carro. Dalt del carro hi porten una “caca gegant inflable”, així com un munt d’artilugis necessaris per a un vàter.   Fent tot tipus de gamberrades amb el públic, convertiran l’acció de “fer caca”, en una celebració festiva que ens iguala a tots, siguis gran o petit, ric o pobre, visquis aquí o allà.   #ProgramaCAT

Data inici: 2018-09-11T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-11T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/castellar-del-valles
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Plaça de la Fàbrica Nova
Link:

Deixa un comentari