V Fira de la Gamba de Palamós

La Fira de la Gamba de Palamós té com a objectiu incentivar el coneixement d’aquest producte estrella del municipi; difondre les diferents formes de cuinar o consumir la gamba i, … Llegir més

La Fira de la Gamba de Palamós té com a objectiu incentivar el coneixement d’aquest producte estrella del municipi; difondre les diferents formes de cuinar o consumir la gamba i, sobretot, posar en valor la seva qualitat extraordinària, certificada mitjançant la Marca de Garantia Gamba de Palamós. Al llarg de tot el dia es podran degustar diferents propostes gastronòmiques protagonitzades per la Gamba de Palamós, elaborades pels restaurants i les tavernes participants; conèixer altres productes

Data inici: 2018-06-09T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-09T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/baix-emporda/palamos
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Port Pesquer i altres espais
Link:

Deixa un comentari