Visita teatralitzada “Els ibers d’Ullastret”  

Objectiu: conèixer Ullastret, la ciutat ibèrica més gran de Catalunya, de la mà d’un dels seus antics habitants, Nissunin o Basped. Passejant pel jaciment es coneixerà la vida quotidiana de … Llegir més

Objectiu: conèixer Ullastret, la ciutat ibèrica més gran de Catalunya, de la mà d’un dels seus antics habitants, Nissunin o Basped. Passejant pel jaciment es coneixerà la vida quotidiana de capital de la tribu ibèrica del indigets, que dominaven un ampli territori del qual explotaven els recursos i en gestionaven el comerç. Es podà comprovar com vivien, com es vestien, com s’alimentaven o en què creien mentre es passeja i es gaudeix d’un jaciment únic i d’un entorn espectacular.   Cal inscriure-s’hi prèviament (al tel. 972 775976 o bé a les a/e: reservesullastret@gencat.cat i macullastret.cultura@gencat.cat).

Data inici: 2018-07-21T00:00:00.000
Data fi: 2018-08-11T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/baix-emporda/ullastret
Lloc de l’esdeveniment: Puig de Sant Andreu, s/n
Entitat organitzadora: Jaciment Iber
Link: http://www.macullastret.cat/ca/

Deixa un comentari