Visita teatralitzada “Terra d’indiketes”  

Segle III abans de Crist. La ciutat d’Indika, orgullosa capital dels indiketes, ha arribat al moment de màxima esplendor. L’estany fecund que l’envolta abasteix els seus habitants d’aliments i els … Llegir més

Segle III abans de Crist. La ciutat d’Indika, orgullosa capital dels indiketes, ha arribat al moment de màxima esplendor. L’estany fecund que l’envolta abasteix els seus habitants d’aliments i els connecta amb el mar. Els negocis amb la veïna Emporion són pròspers; la ciutat gaudeix d’un sistema defensiu inexpugnable i els seus temples brillen a les alçades i dominen un paisatge idíl·lic. Un seguit de curiosos personatges de l’època us guiaran a través dels seus carrers i edificis, en una visita plena de sorpreses que no us deixarà indiferents i que finalitzarà amb un brindis davant del seu fantàstic museu! Es tracta d’una visita familiar, que no deixarà indiferent ningú que hi participi.   Cal inscriure-s’hi prèviament (al tel. 972 775976 o bé a les a/e: reservesullastret@gencat.cat i macullastret.cultura@gencat.cat).

Data inici: 2018-07-14T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-08T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/baix-emporda/ullastret
Lloc de l’esdeveniment: Puig de Sant Andreu, s/n
Entitat organitzadora: Jaciment Iber
Link: http://www.macullastret.cat/ca/

Deixa un comentari