Visitem i experimentem el Palau

Itinerari guiat + taller artístic (per a infants de 5 a 10 anys)

Dins de la programació “Concerts Familiars al Palau”.   Recorregut guiat per un dels edificis modernistes més emblemàtics de Catalunya declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. A continuació es farà una activitat plàstica experimental amb alguna de les tècniques artístiques que s’hauran observat durant el recorregut.   Durant l’activitat els infants han d’anar acompanyats per un adult.   Educador i guia de l’itinerari: Lluís Plaza.   Més informació de l’activitat “Visitem i experimentem el Palau” al web del Palau de la Música.  

Data inici: 2019-12-28T00:00:00.000
Data fi: 2019-12-29T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. del Palau de la Música, 4-6
Entitat organitzadora: Palau de la Música Catalana (Sala de Concerts i Petit Palau)
Link: https://www.palaumusica.cat

Deixa un comentari