Viu el patrimoni

Programa d’activitats als museus, monuments i jaciments

Viu el patrimoni. Programa d’activitats als museus, monuments i jaciments (pdf)     ····· COMARQUES BARCELONINES ·····   CONJUNT MONUMENTAL D’OLÈRDOLA (Alt Penedès) De l’11 al 25 d’agost: espectacles “Les vespres al Castell d’Olèrdola” Fins al 26 d’agost: exposició “Jocs i joguines a l’antiguitat” CASTELL DE CLARAMUNT (Anoia) 7 de juliol – Festival Anoia Folk CASTELL DE CARDONA (Bages) Música a la Col·legiata de Sant Vicenç 14 de juliol: Roger Mas 16 d’agost: Acadèmia Internacional de Música de Solsona MUSEU D’ARQUEOLOGIA DE CATALUNYA-MAC Barcelona (Barcelonès) Del 4 al 25 de juliol: El MAC de Nit 1, 8 i 15 de juliol: visites guiades “Xamans i esperits. Tresors del Museo del Jade de Costa Rica” Del 22 de juliol al 26 d’agost: visites guiades “El sexe a l’època romana” De l’1 de juliol al 26 d’agost: tallers “El MAC en família” 25 de juliol: Museum Quiz Summer Tour 4, 11, 18 i 25 d’agost: Taller de circ MUSEU D’HISTÒRIA DE CATALUNYA-MHC (Barcelonès) Del 4 de juliol al 8 d’agost: Nits d’estiu-100% Jazz, un segle d’història 5 de juliol i 27 de setembre: tallers “A la cuina tot s’aprofita” i “La cuina de les alternatives” 7 de juliol i 15 de setembre: ruta “Barcelona i la Gran Guerra: sexe, drogues i jazz” Del 29 de juny al 18 de novembre: visites guiades “Flames a la frontera. Catalunya i la Gran Guerra” Del 3 al 7 de setembre: casal d’estiu “Exploradors del temps” MUSEU DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA DE CATALUNYA-mNACTEC (Vallès Occidental) Del 26 de juny al 27 de juliol i del 3 al 7 de setembre: tallers d’estiu “Vacances al museu” 1 i 2 de juliol: Festa Major de Terrassa al mNACTEC 5, 12 i 19 de juliol: Cicle de cinema a la fresca CASA MUSEU PRAT DE LA RIBA (Vallès Oriental) 1 d’agost: Aniversari de la mort de Prat de la Riba. Acte institucional, xerrada i concert     ····· COMARQUES GIRONINES ·····   JACIMENT D’EMPÚRIES (Alt Empordà) 14 de juliol: Festival Portalblau – Lisístrata 3, 4 i 11 d’agost: concerts al Fòrum romà (dia 3: Jorge Drexler + Judit Neddermann / dia 4: Ramon Mirabet + The Excitements / dia 11: Joan Dausà + Paula Valls) Del 7 de juliol a l’11 de setembre: visita “Empúries virtual” 21 de juliol: Familiaria, Festa de la Cultura en Família Del 13 de juliol a l’11 de setembre: visita “Empúries cap al tard” Del 2 de juliol a l’11 de setembre: visites romanes 29 de juliol, 26 d’agost i 30 de setembre: Taller d’arqueologia De l’1 de juliol a l’11 de setembre: La Domus dels Mosaics – visita el criptopòrtic Fins al 15 d’agost: exposició “PLAYSTORIES. La ciutat romana dels clicks” CONJUNT MONUMENTAL DE SANT PERE DE RODES (Alt Empordà) Del 13 de juliol al 25 d’agost: 18è Festival de Sant Pere de Rodes Del 19 de juliol al 30 d’agost: Nit de Vins Del 24 de juliol al 8 de setembre: visita “Pirates i corsaris a Sant Pere de Rodes” 4 d’agost: visita guiada “Entre el poble i el monestir” CANÒNICA DE SANTA MARIA DE VILABERTRAN (Alt Empordà) 29 de juny: visita guiada “Menjar fa mil anys. Berenar medieval” Del 6 de juliol al 21 de setembre: cicle “Diàlegs: Pintura, Música i Patrimoni” Del 17 d’agost al 2 de setembre: 26a Schubertíada a Vilabertran JACIMENT D’ULLASTRET (Baix Empordà) 7 de juliol: Festival Ítaca – concert de Roger Mas 18 d’agost: Orquestra de cambra de l’Empordà – Les quatre estacions, de Vivaldi 24 de juny i 12 d’agost: Ruta literària Josep Pla 14 de juliol, 4 i 25 d’agost i 8 de setembre: visita teatralitzada “Terra d’Indiketes” 21 de juliol, 11 d’agost i 11 i 23 de setembre: visita “Els Ibers d’Ullastret” MAC Girona – MONESTIR DE SANT PERE DE GALLIGANTS (Gironès) Del 29 de juliol al 26 d’agost i del 18 al 30 de setembre: recorregut històric “Un passeig per la història de Sant Pere de Galligants” 29 de juliol: Nits de Clàssica Fins al 16 de setembre: activitats paral·leles a l’exposició “La revolució neolítica. La Draga, el poblat dels prodigis” MUSEU D’ART DE GIRONA (Gironès) 21 de juny i 5 de juliol: Salut & Gin – visites a l’Antic Hospital de Santa Caterina 30 de juny i 1, 6 i 12 de juliol: Nits de Clàssica 7 de juliol: visita guiada i vermut “Josep Guinovart: referents vitals”     ····· COMARQUES LLEIDATANES ·····   CONVENT DE SANT BARTOMEU DE BELLPUIG (L’Urgell) 19 d’agost: Música als Monuments – Guillem Roma, amb Connexions REIAL MONESTIR DE SANTA MARIA DE LES MONGES (L’Urgell) Cicle de concerts “La Pedra Parla” 4 d’agost (19.30 h): Ensemble O vos omnes + Xavier Pastrana (director) 4 d’agost (22 h): Josep Maria Colom (piano) 5 d’agost (12.30 h): Anna Moliner (soprano) + Jordi Domènech (piano) CONJUNT RUPESTRE DE LA ROCA DELS MOROS DEL COGUL (Les Garrigues) Cicle “Entre Rocs” 6 de juliol: Guitar Festival – Lídia Pujol + Guillermo Rizzotto 14 d’agost: Nit a les pintures     ····· COMARQUES TARRAGONINES ·····   REIAL MONESTIR DE SANTES CREUS (Alt Camp) 7, 14 i 21 de juliol: Festival de Música de Santes Creus Del 13 de juliol al 17 d’agost: espectacle audiovisual Camí reial, dirigit per Fèlix Pons 30 de juny, 28 de juliol, 25 d’agost i 29 de setembre: joc de pistes familiar “Mr. Stone i el secret de les tombes reials” 28 de juliol: concert dels Black Harmony Gospel Singers 22 de juliol: espectacle final del workshop internacional “Atelier della Luna: Teatre d’ombres” CASTELL-MONESTIR D’ESCORNALBOU (Baix Camp) 14 i 15 de juliol: Mercat de Santa Teca Del 7 de juliol al 8 de setembre: visita “De la Xina a Escornalbou” 15 de juliol, 5 i 26 d’agost i 16 de setembre : itinerari “Passeig literari per l’Escornalbou d’Eduard Toda” 22 de juliol: Música als Monuments – Guinovart & Coral Verge del Camí CARTOIXA D’ESCALADEI (Priorat) Cicle “Capvespres a la Cartoixa” 3 d’agost: passejada guiada nocturna a càrrec d’Ezequiel Gorg 17 d’agost: cinefòrum – projecció del film La Misión, de Roland Joffé, amb Robert de Niro i Jeremy Irons 31 d’agost: concert del grup ReBLa’T CASTELL DE MIRAVET (Ribera d’Ebre) 30 de juny: VI Mirarock – Roba Estesa + Zoo + Brams 7 de juliol, 4 d’agost i 1 de setembre: visita guiada infantil “Mr. Stone i el misteri dels templers” 26 d’agost: Festival Eufònic – actuació del grup Balago MUSEU NACIONAL ARQUEOLÒGIC DE TARRAGONA-MNAT (Tarragonès) Al Tinglado 4, Moll de Costa-Port de Tarragona Del 4 de juliol al 29 d’agost: activitats familiars “Vacances a Tarraco” VIL·LA ROMANA DELS MUNTS (Tarragonès) 13 de juliol: cicle “Divendres DiVins”, maridatge de les diferents DO del territori amb espectacles de música, dansa, poesia i teatre Del 30 de juny al 8 de setembre: recorregut “Caius i Faustina et conviden a la seva vil·la” 27, 28 i 29 de juliol: Festival Escena Altafulla (dia 27: La Comèdia dels Errors / dia 28: Cabareta / dia 29: España Ingobernable) CONJUNT MONUMENTAL DE CENTCELLES (Tarragonès) Cicle Música als Monuments 21 de juny: Coral de la Universitat Rovira i Virgili 28 de juny: Àngel Òdena amb Sara Blanch i Anna Crexells 5 de juliol: Isabel Serra i Glòria Coll (concert barroc) 12 de juliol: Canya d’Or i Xavi Lozano (músiques de la Mediterrània) 19 de juliol: Grup de Vent de l’Escola Municipal de Música de Constantí 26 de juliol: Jennifer Panebianco (violí)   Aquesta informació s’ha actualitzat el 3 de juliol de 2018, per la qual cosa, per ampliar les dades de cada activitat, així com en previsió de possibles canvis o novetats de darrera hora, us recomanem consultar l’agenda detallada de la programació “Viu el patrimoni” que trobareu al web patrimoni.gencat.cat

Data inici: 2018-06-21T00:00:00.000
Data fi: 2018-09-30T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: Pl. del Rei, 5
Entitat organitzadora: Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT)
Link: https://www.mnat.cat/

Deixa un comentari