XXIII Fira-Mercat de la Cirera de Terrades

La Fira-Mercat de la Cirera de Terrades, que sempre se celebra el primer diumenge de juny, aplega diferents activitats com la Cursa-marxa de muntanya “Cirera de Terrades” (2 recorreguts: 13 … Llegir més

La Fira-Mercat de la Cirera de Terrades, que sempre se celebra el primer diumenge de juny, aplega diferents activitats com la Cursa-marxa de muntanya “Cirera de Terrades” (2 recorreguts: 13 i 21 km), la mostra i venda de cireres i de productes d’artesania, el concurs infantil de pintura ràpid, l’actuació de la Xaranga Bufatramuntana i l’audició de sardanes a càrrec de la cobla Principal de Porqueres, entre altres.  

Data inici: 2019-06-02T00:00:00.000
Data fi: 2019-06-02T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/alt-emporda/terrades
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Carrers i places del poble
Link:

Deixa un comentari