XXXIII Cicle de Música a la Universitat NO INFORMACIÓ 2020

La XXXIII edició del Cicle de Música a la Universitat mantindrà la presència destacada de les agrupacions de la UB: el Cor, l’Orquestra i l’Schola Cantorum; consolidarà la participació d’intèrprets … Llegir més

La XXXIII edició del Cicle de Música a la Universitat mantindrà la presència destacada de les agrupacions de la UB: el Cor, l’Orquestra i l’Schola Cantorum; consolidarà la participació d’intèrprets d’altres centres educatius i incorporarà una nova agrupació musical: la Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat.    Programació 2019-2020   10 d’octubre: Concert inaugural amb “Cinc estils pianístics: Beethoven, Schubert, Chopin, Liszt i Scriabin” a càrrec d’Emma Stratton i José Antonio Tolosa, pianistes i alumnes de l’ESMUC. 14 de novembre: Concert de piano a càrrec de Guillermo Pintado Hernández, del Col·legi Major Universitari Ramon Llull. 18 i 19 de desembre: Concert de Nadal amb l’Orquestra i Cor de la Universitat de Barcelona. 30 de gener: Escola Superior de Música de Catalunya. 6 de febrer: Quintet de Vent del Conservatori Liceu. 20 de febrer: Cor de la Facultat de Filologia de la UB. 5 de març: Conservatori Municipal de Música de Barcelona. 26 i 27 de març: Orquestra de la Universitat de Barcelona en homenatge a Ludwig van Beethoven. 2 d’abril: Master de Lied Victoria de los Ángeles. 16 d’abril: Schola Cantorum Universitaria Barcinonensis. 30 d’abril: Coral Jove del Conservatori de Sant Cugat.  7 de maig: Pastoral Universitària. 14 i 15 de maig: Cor de la Universitat de Barcelona. 21 de maig: Cor de la Facultat de Farmàcia de la UB. 28 de maig: Orquestra de la Universitat de Barcelona.       #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2020-10-10T00:00:00.000
Data fi: 2021-01-10T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Gran Via de les Corts Catalanes, 585
Entitat organitzadora: Universitat de Barcelona. Paraninf
Link: https://www.ub.edu/web/ub/ca/

Deixa un comentari