Bona Gent

Teatre còmic

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   A càrrec de la companyia Teatre de Guerrilla, amb Quim Masferrer.   Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors… però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic.   Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència. Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-20T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/el-morell
Lloc de l’esdeveniment: C. de La Coma, 2
Entitat organitzadora: Centre Cultural El Morell
Link:

Deixa un comentari