El temps que no tindrem

Teatre musical

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   A càrrec de la companyia El Musical Més Petit Produccions.   Potser la vida hauria de venir amb un pròleg, com als llibres. Un pròleg que d’alguna manera ens prepari per a tot el que vindrà. No en sabríem el final, perquè algunes històries és millor no saber com acaben, però podríem decidir si val la pena seguir llegint o no. Amb la perspectiva de qui mira enrere des de certa enyorança, l’Eduard escriu, a cavall entre la realitat i la ficció, una declaració d’amor a la seva infància i a la seva família.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-19T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-19T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/pla-de-l-estany/porqueres
Lloc de l’esdeveniment: C. de Mercè Rodoreda, 5
Entitat organitzadora: Centre Cívic de Porqueres
Link:

Deixa un comentari