Exposició “Estudi elemental del Llevant”

De Ricardo Cases 

En el marc del 7è SCAN Tarragona, un festival de caràcter internacional, que se celebra del 17 d’octubre fins al 9 de desembre, sota la direcció de Fundació Forvm per a la Fotografia, que treballa entorn de la reflexió i la promoció de la fotografia com a mitjà d’expressió, amb una especial atenció a la divulgació dels nous artistes vinculats al món de la imatge.   Tarragona s’impregna doncs durant dos mesos de fotografia, gràcies a la complicitat de les institucions de la ciutat.    El Llevant de Ricardo Cases és un univers fet de llum, sorpresa, precarietat i caos. Un país sense regles, inestable, fascinant i al·lucinatori, que, d’alguna manera, condensa l’esperit de l’Espanya contemporània.

Data inici: 2018-10-18T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: C. D’en Granada, 11
Entitat organitzadora: Fundació Forvm – Casa Canals
Link: https://www.tarragona.cat/patrimoni/espais-historics/espais/casa-canals

Deixa un comentari