Exposició “L’atracció del blanc, la seducció de la fibra”

“L’atracció del blanc, la seducció de la fibra” és una mostra organitzada per l’A-FAD, l’associació d’artistes i artesans del FAD (Foment de les Arts i del Disseny) amb la col·laboració … Llegir més

“L’atracció del blanc, la seducció de la fibra” és una mostra organitzada per l’A-FAD, l’associació d’artistes i artesans del FAD (Foment de les Arts i del Disseny) amb la col·laboració del Museu Tèxtil.   L’exposició s’ha concebut en el marc i sobre la base de l’absència de color o, dit d’una altra manera, amb el blanc com a punt de partida essencial i amb la fibra com a matèria. Des del camp del teixit i el paper, del tèxtil com a definició, diversos artistes membres de l’A-FAD construeixen, amb les seves obres, un nou camí. En concret, hi trobareu el treball i les obres d’onze artistes que han treballat amb mètode i tècnica, i amb el concepte i els materials que ens acosten a l’art amb una visió diversa i única.   Artistes participants: Teresa Rosa Aguayo, Eva Blanes, Ester Chacón, Julie Devine, Assumpció Espada, Claudia Falquez, Carol Fleischman, Kima Guitart, Melcior Martí, Ximena Pérez Grobet, Maria Giovanna Stracci.

Data inici: 2021-01-24T00:00:00.000
Data fi: 2021-04-04T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/terrassa
Lloc de l’esdeveniment: C. de Salmerón, 25
Entitat organitzadora: Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa (CDMT)
Link: https://cdmt.cat/

Deixa un comentari