Exposició “Paisatges espanyols de Picasso” 

De Cecilia Orueta. Fotografia

Conjunt de fotografies que mostren llocs clau en la geografia picassiana així com personatges emprats en les seves obres.   Les imatges, realitzades el 2013, formen part d’un projecte fotogràfic que Orueta va iniciar a la Corunya i amb el qual pretén recrear els diferents paisatges i atmosferes que van influir en Picasso en cadascuna de les ciutats i pobles d’Espanya en els que va viure abans de instal·lar-se definitivament a París.   Aquests llocs són la Corunya, Barcelona, Madrid, Màlaga, Hort

Data inici: 2018-09-22T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-13T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/caldes-d-estrac
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Riera, 54
Entitat organitzadora: Fundació Palau Centre d’Art
Link: https://www.fundaciopalau.cat/

Deixa un comentari