Exposició “Tàrraco/MNAT”

Sota el nom de “Tàrraco/MNAT”, l’exposició presentarà una síntesi de la història de Tàrraco romana amb una selecció excepcional i representativa de les col·leccions museístiques del Museu Nacional Arqueologic de … Llegir més

Sota el nom de “Tàrraco/MNAT”, l’exposició presentarà una síntesi de la història de Tàrraco romana amb una selecció excepcional i representativa de les col·leccions museístiques del Museu Nacional Arqueologic de Tarragona (MNAT).     Algunes d’aquestes peces com les provinents del Teatre romà (dues estàtues de togats i un cuirassat) o les col·leccions de bronze s’estan restaurant actualment al Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya per a la seva exposició.   S’inaugurarà el pròxim 16

Data inici: 2018-06-16T00:00:00.000
Data fi: 2018-07-16T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: Moll de Costa – Port de Tarragona
Entitat organitzadora: Tinglado 4
Link:

Deixa un comentari