Exposició “Viure la fotografia”

De Joaquim Cabezas  

En el marc del Festival SCAN Tarragona, un festival de caràcter internacional que se celebra del 17 d’octubre al 9 de desembre, sota la direcció de Fundació Forvm per a la Fotografia, que treballa entorn de la reflexió i la promoció de la fotografia com a mitjà d’expressió, amb una especial atenció a la divulgació dels nous artistes vinculats al món de la imatge.   Tarragoní d’adopció, Cabezas és un referent en el món de la fotografia a la ciutat, i la seva rellevant producció en l’àmbit de la fotografia artística -que li ha valgut diversos reconeixements nacionals i internacionals- s’ha complementat amb una intensa activitat en el terreny més patrimonial de la fotografia com a col·leccionista de material fotogràfic i fotografia antiga, sense oblidar la fonamental col·laboració amb l’Agrupació Fotogràfica de Tarragona.   L’exposició vol donar una perspectiva general de l’autor i la seva obra, des del vessant més personal, fins als diferents aspectes de la seva activitat professional i creativa, passant pel seu activisme associatiu i el rellevant paper que ha portat a terme com a col·leccionista, docent i estudiós del món de la fotografia.   Comissària de l’exposició, Montse Caballero Bassedas.   Visita guiada a l’exposició “Joaquim Cabezas, viure la fotografia”, a càrrec de Joaquim Cabezas i Montserrat Caballero.

Data inici: 2018-10-23T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: Rambla Vella, 30
Entitat organitzadora: Arxiu Històric de Tarragona
Link: http://cultura.gencat.cat/arxius/aht

Deixa un comentari