Gala de màgia i humor

Festival Li Chang

Dins de la programació del XXI Memorial Li-Chang.   Una gala presentada per un mestre de la comèdia, Dani Pérez, actor i humorista amb 25 anys de trajectòria a l’esquena, és un dels grans noms del monòleg barcelonès.   El memorable ex-col·laborador del programa El Hormiguero, el televisiu Jandro, torna al festival per deixar-vos bocabadats amb el seu estil particular. No és perquè sí que fins i tot ha triomfat a Las Vegas.   I tindreu, també, un dels nous representants de la màgia actual: Xulio Merino. El gallec extreu l’autèntica essència de la màgia de les coses més absurdes i converteix les seves accions en autèntics miracles. I ho fa, a més, d’una manera extravagant, fresca i divertida!   Direcció: Enric Magoo Presentador: Dani Pérez Mags: Jandro i Xulio Merino

Data inici: 2021-02-13T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-13T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/badalona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Francesc Layret, 41
Entitat organitzadora: Teatre Margarida Xirgu
Link:

Deixa un comentari