Gala Internacional de Màgia 2021

Festival Li Chang

Dins de la programació del XXI Memorial Li-Chang.   La gala presenta un elenc de mags i magues de gran prestigi i reconeixement internacional.   Des d’Úbeda arribarà la màgia teatral de Rubén Vilagrand, format a l’Escola Màgica d’Ana Tamariz i Premi Nacional de Màgia. Amb el maletí ple de somnis i una magistral interpretació, presenta un espectacle únic i modern que combina mímica, màgia i comèdia en una atmosfera de fantasia i meravella.   De vegades el talent per la màgia ve de família. És el cas de Solange Kardinaly, tercera generació d’una família de mags portuguesos. Especialitzada en canvis ràpids de vestuari, una disciplina poc vista dins del món de la màgia, ha recorregut el planeta amb un show espectacular que ha recollit una gran quantitat de guardons.   És possible agafar una bombolla de sabó amb la mà? Marco Zoppi & Rolanda vindran d’Itlàlia per desmostrar-vos que potser sí… Són uns dels pocs il·lusionistes al món que dominen aquest art desconegut i fascinant de les bombolles màgiques.   De Canàries vindrà Héctor Mancha per deixar-vos sense paraules amb una de les especialitats més difícils de l’il·lusionisme: la manipulació. Us oferirà el número magistral amb el qual va aconseguir el màxim guardó que pot guanyar un mag: el gran premi mundial de màgia FISM 2015.   I també tindreu talent de casa nostra: el Mag Edgard us portarà un espectacle on la teatralitat es barreja amb sorprenents i innovadores il·lusions que provoquen un fort impacte al públic. L’original posada en escena, amb un estil molt Tim Burton, el va fer guanyador del programa de màgia de TV1 Pura màgia i del 1r Premi Nacional de Màgia en la modalitat de grans il·lusions.   I tot aquest repertori màgic estarà presentat per Karim, l’innovador mag asturià i monologuista que porta més de 20 anys trepitjant escenaris amb tot el seu carisma i simpatia.   Direcció: Enric Magoo Presentador: Karim Mags: Rubén Vilagrand (Andalusia), Solange Kardinaly (Portugal), Marco Zoppi & Rolanda (Itàlia), Héctor Mancha (Canàries), Mag Edgard (Catalunya)

Data inici: 2021-02-26T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/badalona
Lloc de l’esdeveniment: C. del Canonge Baranera, 17
Entitat organitzadora: Teatre Zorrilla
Link: https://teatrezorrilla.cat/

Deixa un comentari