Gala Solidària de Màgia

Festival Li Chang

Dins de la programació del XXI Memorial Li-Chang.   El punt final al Festival Li Chang el posaran un any més al Teatre Blas Infante amb aquesta gala tan especial que promou la màgia jove.   Gaudireu d’una nova generació de mags presentats pel Mag Caru. El manresà, amb el seu estil proper i elegant, es portarà la il·lusió i us ajudarà a connectar amb el nen i la nena que portem dins.   Pujarà a l’escenari el Premi Jove Li-Chang 2020: en Roger Sala. Escollit dins del Festival Magicus de Barcelona, us seduirà amb el seu número de manipulació clàssica modernitzada Thief’s dance.   L’acompanyaran Doble A, una parella de mags que fusionen l’humor absurd, el teatre, la comèdia i la màgia per crear números únics i diferents.   També tindreu el Mag Rovi. Porta des dels 12 anys voltant per Catalunya i fusionant la música amb la màgia. Podreu seguir el seu ritme màgic?   I finalment comptareu amb el joveníssim mag Dídac, creador d’una màgia musical, plena de sorpreses i trucs inesperats.   La recaptació d’aquesta gala es destinarà a Solidarimàgia, una iniciativa que acosta la màgia a tothom i a tot arreu. Amb l’edició d’enguany, el projecte podrà organitzar espectacles i tallers de màgia per a diversos col·lectius en centres de menors no acompanyats, centres d’acollida de persones sense sostre, presons i geriàtrics.   Direcció: Enric Magoo Coordinació: Mag Nani Presentador: Mag Caru Mags: Mag Rovi, Roger Sala, Doble A i Dídac

Data inici: 2021-03-07T00:00:00.000
Data fi: 2021-03-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/badalona
Lloc de l’esdeveniment: C. d’Andrés Segovia, 45
Entitat organitzadora: Teatre Blas Infante
Link:

Deixa un comentari