“La convivència”

Cicle de conferències a la Universitat de Lleida (curs 2018-2019)

Cicle de conferències anuals organitzades per l’Institut Superior de Ciències Religioses de Lleida (IREL).   Programa:   . 18 d’octubre a l’edifici del rectorat Lliçó inaugural “La convivència, un camí ple d’aventures”, a càrrec de Marta Trepat   . 15 de novembre a l’IREL “El creixement interior i la convivència social”, a càrrec de Daniel Gabarró   . 13 de desembre a l’IREL “La cohesió en la societat”, a càrrec de Mariona Lladonosa   . 17 de gener a l’IREL “Viure amb altres religions”, a càrrec de Lola López   . 14 de febrer a l’Aula Magna de l’IEI “La convivència, qüestió de gènere”, a càrrec d’Anna Ortín   . 14 de març a l’Aula Magna de l’IEI “Poseu justícia on hi hagi conflicte”, a càrrec d’Àngel Castiñeira   . 25 d’abril  a l’Aula Magna de l’IEI “La convivència de Déu amb la humanitat”, a càrrec de Ramon Prat

Data inici: 2018-10-09T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-05T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/lleida/segria/lleida
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de la Catedral, s/n
Entitat organitzadora: Aula Magna de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI)
Link: http://www.fpiei.cat/

Deixa un comentari