La dona del 600

Teatre

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   En Tomàs és vidu, té més de setanta anys, viu sol i el metge l’obliga a estar-se del cafè, la llet, la sal i dels greixos. Un bon dia, la seva filla Montse li du un regal inesperat: la maqueta d’un Seat 600. Ella, que és metgessa sense fronteres i es passa el temps lluny de casa, ha pensat que el regal el mantindria entretingut reconstruint una còpia a escala del vehicle que van tenir a casa durant tants anys. El “confit”, com ells n’hi deien; el nom amb què la Carme, la dona d’en Tomàs, va batejar el 600 el dia que ell el va dur a casa, per convertir-lo en un membre més de la família.   Fitxa artística Autoria i direcció: Pere Riera Intèrprets: Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila i Pep Planas   #ProgramaCAT    

Data inici: 2021-02-13T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-13T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/girones/sant-gregori
Lloc de l’esdeveniment: Zona esportiva municipal
Entitat organitzadora: Espai La Pineda
Link:

Deixa un comentari