Momo

Teatre familiar

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   A càrrec de la Companyia de teatre Anna Roca.   Tres personatges que viuen dins un jardí botànic abandonat, us esperen per explicar-vos una història, la història de la nena Momo. Momo és una nena que posseeix la meravellosa qualitat de saber escoltar els altres i que desitja ajudar la gent a humanitzar les seves vides. Sobretot quan els homes grisos decideixen apoderar-se d’un dels béns més preuats que posseeixen les persones: el seu temps. Perquè el temps és vida. I la vida resideix al cor.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-14T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/girones/bescano
Lloc de l’esdeveniment: C. Major, 29
Entitat organitzadora: Teatre de Bescanó
Link:

Deixa un comentari