Mostra “Ara art: Domènec Fita. Un projecte de l’Escola Montjuïc”

Les arts desperten l’atenció dels alumnes i són una motivació fantàstica per captivar-los. Per això, des de fa uns anys l’Escola Montjuïc duu a terme el projecte d’innovació educativa “Ara … Llegir més

Les arts desperten l’atenció dels alumnes i són una motivació fantàstica per captivar-los. Per això, des de fa uns anys l’Escola Montjuïc duu a terme el projecte d’innovació educativa “Ara art”, que apropa els artistes locals i contemporanis a l’alumnat del centre i endinsa els més petits en les diferents disciplines creatives.   Aquest projecte passa per una educació integrada en les arts ja que constitueix un dret de les persones i els aporta una visió diferent en la qual es connecten els aprenentatges de manera vivencial i emocional. L’art es converteix en una eina importantíssima de motivació per aprendre a través del desenvolupament de la creativitat.   El contacte, coneixement i observació de la persona i l’obra de Domènec Fita els ha ajudat a desenvolupar un treball de connexió amb l’art de manera propera: artista de la ciutat i del mateix barri on se situa l’escola. Aquestes particularitats i la dimensió internacional de l’artista han contribuït a impregnar els alumnes de la veritable funció de l’art i de l’activitat artística: donar veu per mitjà de l’educació estètica i tenir consciència de la funció social i integradora de les arts.   Aquesta mostra és el resultat de tot aquest treball i entre els seus objectius està potenciar i difondre les idees i creacions de Domènec Fita.   Els visitants de la mostra hauran de respectar escrupolosament les mesures sanitàries anticovid vigents. L’ús de la mascareta, el rentat de mans amb hidrogel i el distanciament social són obligatoris.

Data inici: 2021-01-15T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/girones/girona
Lloc de l’esdeveniment: Pl. Pou Rodó, 7-9
Entitat organitzadora: Bòlit-Pou Rodó (vestíbul)
Link:

Deixa un comentari