NewCat – The New Catalan Ensemble amb Josep Pedrals

Concert

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Presenten l’espectacle poeticomusical Bestiari de Josep Carner i Joan Díaz.   El NewCat, amb Gemma Abrié i Carles Belda com a veus solistes, presenta Bestiari, una de les propostes més potents de l’Any Carner amb textos del poeta, música de Joan Díaz i la col·laboració especial del poeta i rapsode Josep Pedrals.   Un espectacle on paraula, música i imatge es barregen amb la voluntat d’interpel·lar públics de totes les edats a través de l’audició de 22 cançons breus i originals que sumen la sonoritat dels instruments de la tradició universal als d’arrel catalana.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-19T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-19T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/matadepera
Lloc de l’esdeveniment: C. de Pere Aldavert, 4
Entitat organitzadora: Casal de Cultura
Link:

Deixa un comentari