Penélope

Concert

Dins de la programació “Figueres a escena” corresponent al període gener-maig de 2021.   Cicle 66butaques. Penélope és un projecte musical compost íntegrament per figuerencs, que neix de la idea de mesclar melodies de guitarra espanyola i clàssica amb ritmes moderns i la visió femenina dels problemes i inquietuds quotidianes de la vida nihilista contemporània. Hi presenten Polvos mágicos.   Els assistents al concert hauran de respectar escrupolosament les mesures sanitàries anticovid vigents. L’ús de la mascareta, el rentat de mans amb hidrogel i el distanciament social són obligatoris.  

Data inici: 2021-01-22T00:00:00.000
Data fi: 2021-01-22T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/alt-emporda/figueres
Lloc de l’esdeveniment: Rda. del Rector Arolas, 4
Entitat organitzadora: Sala La Cate
Link: http://lacate.cat

Deixa un comentari