QLit, Festival de Literatura Queer

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana organitza el “QLit, Festival de Literatura Queer”, el primer festival del nostre àmbit dedicat a la literatura de temàtica LGBTI.   Aquesta trobada vol ser … Llegir més

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana organitza el “QLit, Festival de Literatura Queer”, el primer festival del nostre àmbit dedicat a la literatura de temàtica LGBTI.   Aquesta trobada vol ser un punt de trobada i reflexió entre lectors, escriptors i crítics, i també de persones interessades en la temàtica LGBTI. Per primera vegada, el QLit ha aconseguit aplegar en un mateix festival alguns dels noms més destacats de l’art i l’activisme LGBTI de casa nostra.   Bel Olid, Sebastià Portell

Data inici: 2018-06-14T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-17T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. del Blai, 40
Entitat organitzadora: La Carbonera
Link: https://carbonera.cat/

Deixa un comentari