Rastres_Argelers. O com s’esborra la història dels vençuts

D’Aina Huguet i Ariadna Fígols. Teatre

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   A càrrec d’Ariadna Fígols i Aina Huguet.   Obra basada en el testimoni de refugiats de la Guerra Civil als camps de concentració del Rosselló.   Barcelona 2001. Una trucada. Dues germanes. Uns papers vells. I les últimes paraules de l’àvia, amb un nom que neix de molt endins i ressona en el silenci: «Argelers». Per què, Argelers? Això és el que es pregunten la Clara i la Joana la nit abans del funeral de la seva àvia. I ho descobriran a través de la lectura d’un diari personal que fins ara havia estat desat en una capsa vella, a dins d’un calaix del pis… i de la memòria.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-20T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/maresme/argentona
Lloc de l’esdeveniment: Pl. Nova, s/n
Entitat organitzadora: La Sala d’Argentona
Link:

Deixa un comentari