Soc feliç

Teatre familiar

Activitat inclosa dins del Programa.cat, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.   Dàmaris Gelabert presenta Soc feliç. Un homenatge a les arts escèniques: música, titelles, circ, dansa…  i la màgia del teatre, on tot és possible.   La Caterina i la Dàmaris comencen el seu espectacle musical al teatre, com moltes altres vegades, però en aquesta ocasió una visita molt inesperada canviarà el rumb de la representació.   Una preciosa història sobre allò que ens fa feliços, sobre l’amistat, l’entrega als altres, els camins equivocats que cal redreçar i l’amor al teatre.   Amb sorpreses i complicitats entre els que són a l’escenari i el públic, implicat des del primer moment en una aventura divertida, excitant i emotiva.   #ProgramaCAT

Data inici: 2021-02-20T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/baix-llobregat/sant-andreu-de-la-barca
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de Federico García Lorca, 1
Entitat organitzadora: Teatre Núria Espert
Link:

Deixa un comentari