The Postman

Festival Li Chang

Dins de la programació del XXI Memorial Li-Chang.   A càrrec del mag Txema Muñoz.   Espectacle familiar premiat en diversos països d’arreu del món com ara la Xina, Alemanya, França, Xile o el Japó.   The Postman és la història d’un carter i del misteri d’un paquet sense destinatari. Després de repartir cartes i paquets en més de vint països diferents -n’ha portat, fins i tot, a la reina d’Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca-, haurà de descobrir per a qui és el paquet misteriós.   Una història fantàstica amb objectes que provoquen situacions màgiques i inexplicables. Una aventura màgica amb un final sorprenent.

Data inici: 2021-02-21T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-21T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/badalona
Lloc de l’esdeveniment: C. de Francesc Layret, 41
Entitat organitzadora: Teatre Margarida Xirgu
Link:

Deixa un comentari