Activitats de l’Any Jujol

· Dijous 31 de maig (19 h), sala d’actes de l’Antiga Audiència  Projecció de Jujol-Gaudí. Dos genis de l’arquitectura dirigit pel periodista Luis Campo Vidal. Entrevistes a experts en Jujol … Llegir més

· Dijous 31 de maig (19 h), sala d’actes de l’Antiga Audiència  Projecció de Jujol-Gaudí. Dos genis de l’arquitectura dirigit pel periodista Luis Campo Vidal. Entrevistes a experts en Jujol i Gaudí, la visió de l’arquitectura i la interrelació professional i creativa entre els dos genis.    · Dimecres 30 de maig i el divendres 8 de juny Jornada de portes obertes al Teatre Metropol, l’obra més emblemàtica de Jujol a Tarragona. Les visites seran accessibles parcialment i permetran apreciar els det

Data inici: 2018-05-30T00:00:00.000
Data fi: 2018-06-08T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/tarragones/tarragona
Lloc de l’esdeveniment: Plaça del Pallol, 3
Entitat organitzadora: Antiga Audiència Tarragona
Link: https://www.tarragona.cat/la-ciutat/planol/ubicacions/dependencies-municipals/antiga-audiencia

Deixa un comentari