Adossats

De Ramon Madaula. Teatre

23 d’abril. Sant Jordi. Una urbanització de cases adossades al Vallès Occidental. El dia s’allarga, comença el bon temps. Els veïns surten a arreglar el jardí, a fer l’hort, a dinar a fora. Una família de classe mitjana catalana es troba al jardí de la casa del Jordi i la Carme. El pare del Jordi -l’avi- es diu Jordi; el fill del Jordi -el nét- també es diu Jordi. Tres generacions de Jordis celebren plegats el dia del nostre patró. Però ho faran envoltats de roses plenes d’espines, de dracs que treuen foc, de cavallers que potser no són tan valents i de princeses que es reserven un fort caràcter.   Vegeu tota la informació d’Adossats a la pàgina web del Teatre Romea

Data inici: 2018-12-13T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-06T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: C. de l’Hospital, 51
Entitat organitzadora: Teatre Romea
Link: https://www.teatreromea.cat/ca

Deixa un comentari