Afrocanya

Festival Internacional del Món Afro

Afrocanya és la unió dels conceptes “afro” (derivat d’Àfrica i de l’afrodescendència) i “canya”, que fa referència a la canya de sucre i als seus derivats, com el rom. És més, “canya”, en espanyol, fa referència a “molta marxa”, “diversió de gom a gom”, a “donar-li al cos alegria i molta canya” en un ambient afrocaribeny.    Afrocanya serà com una gran “ciutat d’estands” on particulars, empreses privades, ens públics i associacions culturals podran oferir tot tipus de productes de gastronomia típica de països d’Àfrica i països del Carib. Un espai on el gran públic podrà cantar, ballar, menjar, jugar, riure, etc. en un ambient afrocaribeny.   #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2018-10-26T00:00:00.000
Data fi: 2018-10-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Moll de la Fusta
Link:

Deixa un comentari