Cicle de concerts de la tardor-hivern 2018-19 a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona

El Cicle de concerts tardor-hivern 2018-19 a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona aplega 13 concerts de diferents estils musicals:   Divendres 14 de setembre:  L’altra cara … Llegir més

El Cicle de concerts tardor-hivern 2018-19 a la Casa de Cultura de la Diputació de Girona aplega 13 concerts de diferents estils musicals:   Divendres 14 de setembre:  L’altra cara de l’havanera, amb Clara Bonfill (veu), Marc Mas (piano i direcció musical), Xavier Roger (contrabaix) i altres  Divendres 19 de setembre: Tellus Ensemble, amb Portrait of Jaco Divendres 21 de setembre: Josep Camos (tenor), Laia Frigolé (soprano) i Ekaterina Gagkaeva (piano), amb Lluís Albert, cançons de tota la vida Divendres 5 d’octubre: Jo Jet i Maria Ribot amb el cor Divendres 19 d’octubre: Jaume Ayats, Irene Gayete, Ester G. Llop, Heura Gaya i Anaïs Falcó, amb Tornaveus Divendres 9 de novembre: Juan de la Rubia (orgue) Divendres 16 de novembre: TriCatSons Divendres 23 de novembre: Quintet Dvořák Divendres 30 de novembre: Jaume Fulcarà (guitarra), Tati Cervià (veu) i altres, amb Mots, cançons d’amor i desamor Divendres 14 de desembre: GIO solistes Divendres 11 de gener: Oriol Mallart (baríton) i Carmen Santamaría (piano), amb Del cel al mar: un viatge musical per la natura Divendres 18 de gener: Àlvar Rubio (piano). Hi interpretarà obres  de Soler, Montsalvatge, Albéniz, Mompou i Granados Divendres 25 de gener: Smoking Bambino (veu, guitarra clàssica i acústica), Genís Bou (saxo, saxo baríton i flauta travessera) i altres, amb Storm & Drunk #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2018-09-14T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-25T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/girones/girona
Lloc de l’esdeveniment: Pl. de l’Hospital, 6
Entitat organitzadora: Casa de Cultura (Auditori Josep Viader)
Link: http://www.casadecultura.cat

Deixa un comentari