Concerts de Tardor a la Cripta de l’Ermita

Bona música en un espai únic de Cambrils, la Cripta de l’Ermita Verge del Camí.   · Diumenge 23 de setembre (20 h) – Concert de castanyoles Castanets BCN – Ignasi Lausín, … Llegir més

Bona música en un espai únic de Cambrils, la Cripta de l’Ermita Verge del Camí.   · Diumenge 23 de setembre (20 h) – Concert de castanyoles Castanets BCN – Ignasi Lausín, Gabriel Robles, Vanessa Tello i Maria del Mar Bezana   · Disabte, 6 d’octubre (19.30 h) – Música i poesia Desig – M. Carme Domingo (mezzosoprano), Joan Biosca (clarinet) i Josep Maria Gomis (piano)   · Diumenge 7 d’octubre (19.30 h) – Cantautor Joan Isaac   · Diumenge 4 de novembre (19.30 h) – Mostra Intenacional de jazz i blues de Cambrils Triangle – Joan Claver (piano),  Xavi Reija (bateria) i Artemi Agràs (contrabaix)   · Diumenge 11 de novembre (19.30 h) – Fusió de pop, folk i world music – Festival Accents Judith Neddermann – presenta el seu treball Nua   · Diumenge 25 de novembre (19.30 h) – Obres per a violoncel i piano Àngela Guillén (violoncel) i Marc Torres (piano)   · Diumenge 2 de desembre (19.30 h) – Música Barroca. Tenor i piano Eclipsi total – La ceguesa de Händel – Roger Padullés (tenor), Dani Espasa (piano) i Rosa Sarrà (narradora)   · Diumenge 16 de desembre (19.30 h) – Coral Verge del Camí Concert Cloenda 50è aniversari    Diumenge 27 de gener – Òpera – Dotze àries amb dotze grans històries Trastocats per l’òpera – Núria Esprius (soprano) i Eladi Dalmau (piano)   #ciclesifestivalsmusicals

Data inici: 2018-09-23T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-27T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/tarragona/baix-camp/cambrils
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Verge del Camí, 34
Entitat organitzadora: Cripta de l’Ermita
Link:

Deixa un comentari