Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau

Convocatòria oberta fins al 30 de gener de 2020

L’ICIP (Institut Català Internacional per la Pau) convoca la quarta edició del “Concurs ICIP de Hip-hop per la Pau” amb l’objectiu de fomentar la creativitat i donar visibilitat al compromís dels joves en l’àmbit de la pau.   Com en les anteriors edicions, el concurs té dues modalitats: Modalitat 1: s’hi poden presentar estudiants d’educació secundària obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya Modalitat 2: s’hi poden presentar nois i noies d’entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, culturals, cíviques o d’acció socioeducativa de Catalunya   En tots dos casos, cal presentar-se al concurs formant un grup d’un mínim de tres persones, compondre una peça de hip-hop amb versos de creació pròpia i fer una gravació en vídeo de la seva interpretació, d’un màxim de 4 minuts de durada.   La lletra de les cançons ha d’estar relacionada amb la convivència en els espais urbans o escolars; la crítica de la violència; la denúncia de violacions de drets humans; la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats; o el paper dels joves en la construcció de pau. El jurat valorarà la qualitat de les lletres i la qualitat musical, la posada en escena i coreografia, les qualitats tècniques i artístiques de la gravació, així com la inclusió de la perspectiva de gènere en el contingut dels versos i en la composició del grup.   La convocatòria del concurs estarà oberta fins al 30 de gener de 2020, coincidint amb la commemoració del Dia Escolar de la Noviolència i la Pau (DENIP), data límit per a presentar les candidatures. La documentació completa s’haurà de registrar a través del Portal de Tràmits de la Generalitat i posteriorment les gravacions s’hauran d’enviar a l’ICIP.   El concurs compta amb el suport del Departament d’Educació, la Direcció General de Joventut i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.   #HipHopPau  

Data inici: 2019-09-01T00:00:00.000
Data fi: 2020-01-30T00:00:00.000
Població:
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora:
Link:

Deixa un comentari