Cryptshow Festival 2019

Apologia del gènere fantàstic i de terror

El Cryptshow és un festival de terror, fantasia i ciència ficció. El seu objectiu és reivindicar els valors artístics i culturals del gènere, promoure i donar suport a artistes novells, treure a la llum el treball d’autors que han estat oblidats per la premsa i la industria i agitar l’activitat cultural de l’àrea metropolitana de Barcelona.   Detall de la programació   Dia 21 de juny, 19.30 h, al Has Marihuana & Hemp Museum, BCN: presentació del Cryptshow i presentació del nou concurs literari amb Males Herbes   Dia 28 de juny, 21 h, a El Círcol, BDN: sessió inaugural Cryptshow Festival. La dona a la lluna (1929), de Fritz Lang, musicada en directe per Agustí Busom   Dia 29 de juny:   D’11.30 h a 13 h, a l’Espai Betúlia: Cooperativa Cor de Marina, Badalona. Entrada lliure. Jornada literària, amb Rubén Pellejero, Diego López, Jordi Ojeda, Lluís Rueda, Albert Franquesa i Joan Antón Sánchez. A les 18 h: Jack Taylor, testigo del fantástico, de Diego López, amb la presència de Jack Taylor i Diego López A les 18.45 h: Pulpo Pulquero. Estrena mundial del video clip d’Éric Falardeau A les 19 h: homenatge Mamoru Oshii. Pel·lícula a confirmar A les 21 h, a l’etnològic de Badalona: xerrada amb Jordi Ojeda. Entrada lliure A les 22.30 h, al cementiri del Sant Crist: “Poètica coemeterium”, amb Marçal Font i Espí, acompanyat de Sàgar Font a la flauta   Dia 4 de juliol   A les 11 h, a El Círcol de Badalona: Taller de maquillatge FX i selecció de curtmetratges per a públic juvenil. Maquillatge a càrrec de Your Make Up   A les 11.30 h: sessió juvenil #01 La noria Ghost Turd Knock Knock (retrospectiva) La hierba del diablo (retrospectiva) El bosque negro (retrospectiva) Blue Door (retrospectiva)   Dia 5 de juliol a El Círcol, de Badalona   A les 10 h: taller de maquillatge FX i selecció de curtmetratges per a públic juvenil. Maquillatge a càrrec de Your Make Up   A les 11.30 h: sessió juvenil #02   La noria Ghost Turd Knock Knock (retrospectiva) La hierba del diablo (retrospectiva) El bosque negro (retrospectiva) Blue Door (retrospectiva)   A les 17.30 h, sessió oficial #01   Condamned 99’9 % The Peephole Milk The 100th Víctim White La proeza   Per accedir a tota la informació vegeu el web del Cryptshow  

Data inici: 2019-06-28T00:00:00.000
Data fi: 2019-07-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/badalona
Lloc de l’esdeveniment: C. de la Seu d’Urgell s/n
Entitat organitzadora: Cementiri del Sant Crist
Link:

Deixa un comentari