Dignitat

D’Ignasi Vidal. Teatre

Un despatx a la seu d’un partit polític. Francesc, líder del partit, esperança de canvi per a la societat, convida a Alejandro, la seva mà dreta i amic, a degustar un magnífic whisky. El que comença sent una xerrada amigable acabarà per destapar aspectes inesperats que amenaçaran l’equilibri d’una relació d’amistat i col·laboració de molts anys. Dignitat és un viatge a les entranyes de la política, que trasllada a l´espectador a un despatx de qualsevol partit polític. En ell, dos homes, prop d’assolir el poder, després d’anys de dedicació a la política, posen al descobert els seus desitjos, ambicions, il·lusions i pors. El que en un primer moment és una distesa reunió improvisada, acaba convertint-se en un tens intercanvi de retrets.

Data inici: 2018-10-22T00:00:00.000
Data fi: 2018-11-27T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Av. del Paral·lel, 57-59
Entitat organitzadora: Teatre Apolo
Link: http://www.teatreapolo.com

Deixa un comentari