El Nadal del senyor Branquilló i L’escombra voladora

De Jeroen Jaspaert i Daniel Snaddon (2015) i de Jan Lachauer i Max Lang (2012). Cinema

Sinopsi d’El Nadal d’el senyor Branquilló   El senyor Branquilló viu a un gran roure amb la seva muller i tres fills. Un dia qualsevol s’endinsarà per accident en una aventura èpica que a cada pas l’allunyarà més i més de casa seva… Aconseguirà tornar a temps per celebrar el Nadal amb la seva família?   Sinopsi L’escombra voladora   Una bruixa molt simpàtica permet, molt a pesar del seu gat, que un gos, un ocell i una granota que la van ajudar a recuperar alguns objectes, muntin a la seva escombra, fent-la massa pesada per volar. Aviat es trobaran perseguits pel malvat drac, qui intentarà per tots els mitjans menjar-se la bona bruixa. Aconseguiran escapar?   Podeu ampliar la informació de la pel·lícula al web de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

Data inici: 2019-01-03T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-03T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/valles-occidental/sabadell
Lloc de l’esdeveniment: C. d’En Font, 25
Entitat organitzadora: Espai Cultura Fundació Sabadell 1859
Link: http://www.fundaciosabadell.cat/espai-cultura-fundacio-sabadell-1859/

Deixa un comentari