Exposició “100 anys sent FEEC”

L’exposició “100 anys sent FEEC” porta la muntanya al Palau Robert.   Un repàs a la història de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), l’any que celebra el seu … Llegir més

L’exposició “100 anys sent FEEC” porta la muntanya al Palau Robert.   Un repàs a la història de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), l’any que celebra el seu centenari, serveix per conèixer millor el món de la muntanya a Catalunya al darrer segle.   “100 anys sent FEEC”, comissariada per l’historiador Francesc Roma, explica l’evolució i el compromís social, cultural i esportiu de l’excursionisme, des de les primeres passes, molt lligades a la ciència, fins a les competicions del segle XXI.

Data inici: 2020-11-30T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-14T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Pg. de Gràcia, 107
Entitat organitzadora: Palau Robert (Sala 4)
Link: http://palaurobert.gencat.cat/ca/inici/

Deixa un comentari