Exposició “Creadors de consciència”

40 fotoperiodistes compromesos

L’exposició “Creadors de consciència. 40 fotoperiodistes compromesos” ret homenatge a professionals de la càmera de l’Estat espanyol que arrisquen la seva vida en conflictes bèl·lics, desastres naturals o règims autàrquics.   La mostra presenta escenes úniques que conviden a la reflexió  sobre situacions que connectaran amb la consciència col·lectiva del visitant.   “Creadors de consciència” aplega el treball de 40 fotoperiodistes, alguns amb una llarga trajectòria, com és el cas de Gervasio Sánchez, Kim Manresa, Sergi Cámara, Clemente Bernad o Sandra Balcells i d’altres més joves, com ara Javier Corso, Manu Brabo, Samuel Aranda, Bernat Armangué o Lurdes Basolí.   Les 120 fotografies que es presenten a l’exposició s’han publicat als mitjans de comunicació més importants del món. Les imatges donen a conèixer realitats inquietants d’indrets llunyans com Síria, Colòmbia, Veneçuela, Iraq, Egipte…, i també situacions que vivim al nostre barri o ciutat. Alguns dels fotògrafs que exposen han desenvolupat la seva tasca a la mateixa ciutat on viuen.   Comissari: Chema Conesa   Inauguració: dijous 6 de setembre, 19 h   

Data inici: 2018-09-07T00:00:00.000
Data fi: 2019-02-10T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Pg. de Gràcia, 107
Entitat organitzadora: Palau Robert
Link: http://palaurobert.gencat.cat/es/inici/

Deixa un comentari