Exposició “Dies d’ira. Comunisme llibertari, gitanos flamencs i realisme d’avantguarda”

Obres d’Helios Gómez

Comissari: Pedro G. Romero.   Helios Gómez (Sevilla, 1905 – Barcelona, 1956), sevillà, gitano i barceloní, estava inscrit en algunes de les xarxes de creació més interessants del seu temps. La seva obra habita un nus paradoxal entre semblants aparentment antitètics; és alhora anacrònic i avançat a la seva època: artista realista, populista i d’avantguarda, activista polític i gitanista militant, comunista llibertari i flamenc dels que canten i ballen.   Més informació de l’exposició “Dies d’ira. Comunisme llibertari, gitanos flamencs i realisme d’avantguarda” al web de La Virreina.

Data inici: 2020-11-05T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: La Rambla, 99
Entitat organitzadora: Palau de la Virreina
Link: https://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca

Deixa un comentari