Exposició “Elles fotografien Dalí”

Salvador Dalí ha estat objecte i subjecte actiu de nombrosos treballs relacionats amb el mitjà fotogràfic. Sovint associem les representacions més icòniques de l’artista amb els grans autors que conformen … Llegir més

Salvador Dalí ha estat objecte i subjecte actiu de nombrosos treballs relacionats amb el mitjà fotogràfic. Sovint associem les representacions més icòniques de l’artista amb els grans autors que conformen la història de la fotografia com ara Man Ray, Cecil Beaton o Philippe Halsman. Sens dubte, el pes i l’aclaparadora visibilitat d’aquests fotògrafs, de vàlua inqüestionable, han relegat els noms de les dones que també han capturat amb la seva càmera l’artista i que mereixen ser considerades i es

Data inici: 2018-03-15T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-06T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/girona/baix-emporda/la-pera
Lloc de l’esdeveniment:
Entitat organitzadora: Castell Gala Dalí
Link:

Deixa un comentari