Exposició “L’altra mirada de la recerca”

Vall d’Hebron exposa un recull de 10 anys de fotografies científiques al Palau Robert   El Palau Robert exposa una selecció de les fotografies que s’han presentat des del 2011 … Llegir més

Vall d’Hebron exposa un recull de 10 anys de fotografies científiques al Palau Robert   El Palau Robert exposa una selecció de les fotografies que s’han presentat des del 2011 al concurs de fotografies científiques que va posar en marxa el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) entre els seus investigadors.l’aparador del Palau Robert, del 13 de gener al 28 de febrer.   Els concurs de fotografia dona a conèixer la investigació dels professionals de la salut de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i alhora la bellesa, la plasticitat i la singularitat de les imatges científiques, les sinèrgies entre la ciència, l’art i la creativitat.   Durant els darrers 10 anys s’han presentat més de 600 fotografies realitzades per investigadors i personal de suport a la recerca, de les quals 120 han estat finalistes i ara formen part de la mostra. Cada any, un jurat format per personal del Campus Vall d’Hebron i professionals de la fotografia externs selecciona les 12 millors fotografies i mitjançant una votació popular es tria la imatge guanyadora. Les 12 fotografies finalistes s’utilitzen per il·lustrar un calendari anual i per decorar els diferents espais dels edificis de recerca de Vall d’Hebron.   Més informació de l’exposició “L’altra mirada de la recerca” al web del Palau Robert.

Data inici: 2021-01-13T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-28T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Pg. de Gràcia, 107
Entitat organitzadora: Palau Robert (Aparador)
Link: http://palaurobert.gencat.cat/ca/inici/

Deixa un comentari