Exposició “Lee Miller i el surrealisme a la Gran Bretanya”

L’exposició “Lee Miller i el surrealisme a la Gran Bretanya” ens aproxima a un dels pols més importants de la complexa xarxa internacional del moviment surrealista. La fotògrafa nord-americana Lee … Llegir més

L’exposició “Lee Miller i el surrealisme a la Gran Bretanya” ens aproxima a un dels pols més importants de la complexa xarxa internacional del moviment surrealista. La fotògrafa nord-americana Lee Miller i el seu company, l’artista anglès Roland Penrose, van exercir d’ambaixadors de la causa surrealista a territori britànic i també van mantenir una estreta relació amb Joan Miró, qui va tenir un contacte permanent amb l’escena britànica que va culminar, l’any 1964, amb una exposició monogràfica a la Tate Gallery.   L’exposició compta amb pintures, escultures i fotografies de Joan Miró, Man Ray, Paul Nash, Salvador Dalí, Eileen Agar, Max Ernst, Henry Moore, Leonora Carrington, Yves Tanguy, Roland Penrose i Lee Miller, entre d’altres.   Comissaris: Eleanor Clayton (The Hepworth Wakefield); Martina Millà i Sònia Villegas (Fundació Joan Miró).

Data inici: 2018-10-31T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Parc de Montjuïc
Entitat organitzadora: Fundació Joan Miró
Link: https://www.fmirobcn.org/ca/

Deixa un comentari