Exposició “Patufet, on ets?”

En el marc de la commemoració de l’Any Aureli Capmany     L’exposició “Patufet, on ets?” reivindica el llegat que va deixar el folklorista autodidacta, escriptor i promotor Aureli Capmany … Llegir més

En el marc de la commemoració de l’Any Aureli Capmany     L’exposició “Patufet, on ets?” reivindica el llegat que va deixar el folklorista autodidacta, escriptor i promotor Aureli Capmany en la cultura catalana a partir del personatge d’en Patufet, protagonista de la revista infantil dirigida per Capmany.    Comissària: Montserrat Garrich

Data inici: 2018-09-21T00:00:00.000
Data fi: 2019-01-20T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: Pg. de Gràcia, 107
Entitat organitzadora: Palau Robert
Link: http://palaurobert.gencat.cat/es/inici/

Deixa un comentari