Exposició “Pensant en bucle”

De Boris Groys. Videocollages

Comissari: Manuel Fontán del Junco.   Avui dia el vídeo és el mitjà dels mitjans: domina les notícies, les xarxes, l’art i la propaganda ideològica i religiosa. Als seus tres videocollages sobre la iconoclàstia, el ritu i la immortalitat, Boris Groys (Berlín Est, 1947) es revela com un autèntic mèdium dels rituals ambivalents de la paraula i la imatge que constitueixen la nostra cultura.   Més informació de l’exposició “Pensant en bucle” al web de La Virreina.

Data inici: 2020-11-05T00:00:00.000
Data fi: 2021-02-07T00:00:00.000
Població: agenda:ubicacions/barcelona/barcelones/barcelona
Lloc de l’esdeveniment: La Rambla, 99
Entitat organitzadora: Palau de la Virreina
Link: https://ajuntament.barcelona.cat/lavirreina/ca

Deixa un comentari